Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Govorio o prevari

Snimili Trumpov šalabahter: Iz bilježnice čitao govor, označili mu riječi koje treba naglasiti

Iako uglavnom zvuči kao da govori iz glave, ovog puta fotografi svjetskih agencija uspjeli su snimiti bilježnicu iz koje je Trump čitao optužbe na račun demokrata o prevari na izborima.

Donald Trump usred utrke za novi mandat u četvrtak navečer po lokalnom vremenu obratio se naciji iz Bijele kuće.

Pročitajte i ovo Donald Trump On poriče krivnju Počinje suđenje Donaldu Trumpu zbog novca koji je dao pornoglumici: Navodno joj za šutnju platio 130.000 dolara Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu

Pred novinare i kamere izašao je s bilježnicom u ruci koja se kasnije pokazala kao ključna za njegovo obraćanje – sve što je govorio čitao je s papira naglašavajući riječi koje su mu bile ispisane velikim tiskanim slovima.

Ponovno je govorio o navodnim prevarama u izbornom sustavu.

"Već sam govorio kako je dopisno glasanje prevara. Pobijedio sam u Georgiji tijekom izborne noći, a sad će broj mojih glasova pasti. Prestali su brojiti na nekoliko sati i mnogo se toga dogodilo. Izborni proces u Georgiji vode demokrati. Danas ćemo pobijediti u Arizoni", najavio je i optužio suprotni tabor za krađu izbora.

Nakon relativno kratkog obraćanja Trump se okrenuo na peti i nestao iza vrata, a Kayleigh McEnany prišla je govornici i zaklopila šefov ''šalabahter'' koji su fotografi ipak uspjeli snimiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene