Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tenis: Simonu Bukurešt, Schnyder osvojila Bali, Rusiji Fed Cup

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarska tenisačica Patty Schnyder pobjednica je WTA turnira u indonezijskom Baliju vrijednog 225.000 USD, francuski tenisač Gilles Simon osvojio je ATP turnir u Bukureštu, tenisačice Rusije obranile su naslov pobjednica FED Cupa.

Ljevoruka 13. tenisačica svijeta Schnyder je u finalu za manje od sat vremena svladala Austrijanku Tamiru Paszek sa 6:3, 6:0 za svoj 11.osvojeni WTA turnir u karijeri.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što ove godine nudi Istra? Najbolje od turizma: Od tenisa do svjetski poznatih glazbenika te sjajne hrane, vina i ulja Slika nije dostupna ATP / WTA New Haven: Poznati finalisti

Sedamnaestogodišnja Austrijanka je prije dvije godine senzacionalno osvojila Portorož, a ovo joj je bio drugi finale u karijeri.

U finalu je Francuz svladao Španjolca Carlosa Moyu sa 6:3, 6:4 i tako obranio prošlogodišnji naslov iz glavnog grada Rumunjske.

Simonu je to peti ATP naslov u karijeri u kojem je izgubio samo jedno finale.

Moya (32) je igrao i na prvom Bukurešt Openu daleke 1996. i tada u finalu izgubio od Berasateguia. U zadnjih osam sezona Moya je svaki puta osvajao barem po jedan ATP naslov, no ove godine ga još čeka i nakon Bukurešta.

Tenisačice Rusije obranile su naslov pobjednica FED Cupa nakon što su u finalu u Madridu protiv domaćih Španjolki povele s nedostižnih 3-0.

Pobjednički bod Rusiji donijela je Svetlana Kuznjecova svladavši Anabel Medinu sa 5-7, 6-3, 6-4.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene