Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obdarena Serena Williams na plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su njene kolegice znoj prolijevale na Kremlin kupu u Moskvi, jedna od najboljih svjetskih tenisačica to je činila u bikiniju na plaži u Miamiju.

U sunčanju i uživanju pridružila joj se Kelly Rowland, bivša članica trija Destiny’s Child koji se navodno ponovo okuplja.

Pročitajte i ovo Napad morske nemani na turista u Meksiku Predator iz vode Horor usred zabave: Igrali se s djetetom na plaži pa slučajno snimili krvavi napad nepoznate nemani u moru Ilustracija Burna rasprava Zabranili nudiste i žesticu na plažama: "Zna se čemu vode gin tonic i juice votka. Kad krene party, zna se kako to završava"

Početkom mjeseca Serena je jednostavno odlučila da joj je dosta. Izdala je priopćenje u kojem otkazuje WTA turnir u Moskvi zbog ozljede lijevog gležnja, ali i zbog premorenosti.

Izgleda kako joj mogućnost da do kraja godine dođe do broja 1 nije previše zanimala što je i sama priznala u priopćenju.

Ono što jedva uspijeva zadržati u kratkim tensinskim suknjicama, Serena je pokazala na plaži u Miamiju gdje se sunčala s nekoliko prijatelja i Kelly Rowland, bivšom članicom najprodavanijeg ženskeg benda na svijetu, Destiny’s Child.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene