Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatska nakon produžetaka ostala bez medalje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski vaterpolisti izgubili su neizvjesnu utakmicu u borbi za treće mjesto od Mađarske, rezultatom 14:15, a pobjednički pogodak za naše protivnike zabio je tri sekunde prije kraja produžetaka Denes Varga.

Rudićevi izabranici ipak se neće vratiti iz Malage s medaljom oko vrata. Mađari su ih spriječili u tome. U izvrsnoj utakmici našima je nedostajalo malo sreće, pa je brončana medalja ipak pripala našim protivnicima.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković o napadu na vaterpoliste (Foto: Dnevnik.hr) Napadače treba kazniti Premijer o napadu na vaterpoliste u Splitu: ''Takvi se napadi ne smiju događati, posebno na rivi u pola bijela dana'' Aleksandro Kralj pokazuje ozljedu iz napada (Foto: Dnevnik.hr) Crvena zvezda o napadu u Splitu "Split je postao grad slučaj. Njihov gradonačelnik očito ima veću ambiciju za žigolo poslove"

Mađari su u prvom poluvremenu vodili cijelo vrijeme, a njihova prednost znala se popeti i na tri pogotka razlike. Ipak, bila je to otvorena utakmica s pregršt golova, i naši su se uspješno vraćali u igru svaki put kad bi Mađari stvorili prednost.

U četvrtoj četvrtini situacija se promijenila: tad su Hrvati vodili, a Mađari stizali, no na kraju je dvoboj pravedno otišao u produžetke (13:13). Nakon prvog produžetka, golom Barača vodili smo 14:13, no u drugom su Mađari izjednačili, a zatim i zabili pobjednički pogodak tri sekunde prije kraja, kada se lopta od nesretnog Vićana odbila točno na ruku Denesa Varge, koji ju je s lakoćom poslao u praznu mrežu.

Našima sada slijede pripreme za Olimpijske igre u Pekingu, koje počinju 8. kolovoza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene