Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Roma protiv Reggine prekinula crni niz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši Rome na domaćem su terenu došli do prve ovosezonske pobjede u Seriji A. Spalettijevi igrači uvjerljivo su na Olimpicu savladali Regginu rezultatom 3:0, i time barem malo udobrovoljili svoje nezadovoljne navijače.

Nakon remija s Napolijem te poraza od Palerma i rumunjskog Cluja, Roma je konačno upisala prvu ovosezonsku pobjedu. Protiv slabašne Reggine Rimljani su na Olimpicu dominirali tijekom cijele utakmice, a do trijumfa su došli sredinom susreta, golovima Panuccija i Aquilanija. Perotta je potvrdio trijumf u sudačkoj nadoknadi. Roma se sada maknula s dna ljestvice talijanske lige, a Spaletti je sačuvao svoju stolicu do daljnjega.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Homofobija kao posljedica trauma? Srpskog <i>farmera</i> kao mladića silovala grupa Roma? Slika nije dostupna Olić i Pranjić kreću u lov na titulu Lige prvaka!

Vrlo dobra vijest za navijače Rome je povratak Francesca Tottija, njihovog legendranog kapetana i najboljeg igrača. Nakon višemjesečne ozljede, Totti se vratio protiv Reggine i igrao posljednjih deset minuta, u kojima je zamijenio Vučinića. Sa spremnim Tottijem u napadu, Roma će sigurno puno bolje igrati.

Osim Rome i Reggine, danas su također igrali Catania i Atalanta. Sicilijanci su pobijedili na domaćem terenu rezultatom 1:0.

Sutra se igraju preostale utakmice 3. kola Serije A: od favorita, Inter ide u goste Torinu, Juventus Cagliariju, dok će ranjeni Milan doma protiv Lazija pokušati osvojiti svoje prve ovosezonske bodove.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene