Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Riberyju 340.000 eura i povratak na teren

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji francuski nogometaš Franck Ribery dobit će 340.000 eura od svog bivšeg agenta Bruna Heiderscheida. tako je odlučio sud u Laussanneu, no Francuz je sam objavio za njega još važniju vijest - povratak na teren.

25-godišnji Ribery, koji je prošle godine nakon što je Bayern osvoji naslov proglašen igračem godine u Bundesligi, zbog ozljede lijevog gležnja koju je zadobio na Europskom prvenstvu pauzirao je puna 3 mjeseca. Iako još nije potpuno spreman, zaigrat će na prvenstvenoj utakmici protiv bremenskog Werdera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ribery: 'Klinsmann je 'dobar izbor' za Bayern Slika nije dostupna Ribery proglašen najboljim francuskim nogometašem

"Ne znam hoću li biti u startnoj postavi, ali u subotu ću sigurno igrati. Puno sam radio i siguran sam da ću vrlo brzo biti u formi kao i prije ozjede", rekao je Ribery koji ima još jedan razlog za zadovoljstvo - Švicarski federalni sud u Lausanneu presudio je kako mu njegov bivši agent Bruno Heiderscheid mora isplatiti 340.000 eura. 

Ribery je naime, par dana prije transfera iz Marseillea u Bayern u lipnju 2007. otkazao Heiderscheidu, nakon čega ga je ovaj tužio za kršenje ugovora i tražio odštetu. 

No, sud je sudio po francuskom zakonu prema kojemu sportski agenti moraju imati čisti dosije, tj. ne smiju biti osuđivani. a kako je Heiderscheid 2000. pravomoćno osuđen, ugovor s Riberyjem iz 2005. je poništen. Stoga mu bivši agent treba isplatiti 340.000 koje je primio prilikom transfera. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene