Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ranieri gubi posao u Juventusu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prvenstvenog poraza na domaćem terenu od Palerma, Juventusovom treneru Claudiju Ranieru trese se stolica, i veliko je pitanje hoće li mu uprava dati još jednu priliku, ili će ga potjerati već ovaj tjedan.

Juventus je u rezultatskoj krizi. Već četiri utakmice ne znaju za pobjedu. Nakon remija protiv Catanije, Sampdorije i BATE Borisova, uslijedio je gorak poraz na domaćem terenu protiv Sicilijanaca iz Palerma, nakon kojeg je 'Stara dama' pala na 11. mjesto ljestvice Serije A.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na putu za Berlin Realovci, čuvajte se: Prelijepa Španjolka stiže u Madrid donijeti sreću - Juventusu! Slika nije dostupna Juventus opet podbacio, Napoli preuzeo vodstvo

>> Juventus i Roma ponovo poklekli

Za loše rezultate krivac je uvijek trener. U ovom slučaju, radi se o Claudiju Ranieriju, talijanskom stručnjaku koji je prošlih godina trenirao Atletico Madrid, Valenciju, Chelsea i Parmu. Iako je Juve bio oslabljen ozljedama, jer izvan stroja su Iaquinta, Adrade, Zebina, Legrottaglia, Trezeguet i Zanetti, Ranierija krive za lošu seriju i mogao bi već ovaj tjedan izgubiti posao.

Slična sudbina mogla bi snaći i Rominog trenera Spalettija, koji je katastrofalno započeo novu sezonu, a najnoviji poraz od Siene stavio ga je u izuzetno tešku situaciju.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene