Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Juventus i Roma ponovo poklekli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 6. kolu talijanske Serie A Juventus je na domaćem terenu doživio neugodan poraz od Palerma, dok je Roma izgubila na gostovanju kod Siene. Sada je milanskim klubovima otvoren put ka vrhu.

Rainerijev Juventus neočekivano je izgubio od Sicilijanaca iz Palerma. Stvari su za 'Staru damu' krenule krivim putem već u 23. minuti, kada je Fabrizio Miccoli doveo goste do prednosti. Alex Del Piero, najbolji igrač domaćih, izjednačio je u 38. minuti, no samo nekoliko minuta kasnije Juve ostaje s igračem manje, jer je Sissoko zaradio drugi žuti karton. U nastavku dvoboja Palermo je dočekao svoju priliku i u 80. minuti golom Mchelidzea Sicilijanci dolaze do velike pobjede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ronaldinho dotukao Sampdoriju Slika nije dostupna Serie A: Pobjede Intera i Juventusa

Roma je također utakmicu završila brojčano inferiorna na terenu. Isključeni su Mexes i Panucci, a još dok je Rimljana bilo 11 na terenu Siena je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela zabila pobjednički pogodak. Strijelac je bio Mario Flick. Spalettiju se ne piše dobro nakon novog rezultatskog debakla njegove ekipe.

>> Ljutiti Romini navijači napali trenera Spalettija

Fiorentina pak nije imala problema na gostovanju u Veroni. Ljubičasti su s lakih 2:0 pobijedili Chievo, a strijelci su bili Kuzmanovic i Gilardino. Spomenimo i domaće pobjede Atalante protiv Sampdorije, Genoe protiv Napolija i Udinesea protiv Torina.

U današnjim susretima šestog kola Serie palo je čak devet crvenih kartona.

U večernjem terminu Milan je na gostovanju kod Cagliarija odigrao mršavih 0:0, pa je tako od velikih favorita za naslov prvaka u ovom kolu samo Inter stigao do pobjede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene