Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predsjednik Reala: Dolazak Ronalda gotova stvar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Real Madrida Ramón Calderón ustrajan je da Manchester Unitedu preotme Ronalda. Otišao je čak toliko daleko da je ovu „majku“ svih ovoljetnih transferskih sapunica učinio još zanimljivijom.

Na posljednjem sastanku Realovih glavešina Calderon je pred znatiželjnim suradnicima rekao kako madridski klub ima impresivan budžet za sljedeću sezonu koji iznosi nevjerojatnih 400 milijuna eura što je popraćeno velikim pljeskom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester United: Nema govora o prodaji Ronalda Slika nije dostupna Cristiano Ronaldo: Želim igrati za Real

No Calderon je u vezi mogućeg dolaska Ronalda otišao tako daleko da je najavio sljedeće:

„Opustite se, sada neće reći „ne“. Neće nam promaći, budite sigurni. On dolazi u roku od dva tjedna.“

Ni ozljeda i nedavna operacija Portugalca nisu ohladili Real u namjeri da pod svaku cijenu dovede Ronalda. Ponuda koju spremaju po nekim izvorima iznosi velikih 85 milijuna eura.

Calderon je pred direktorima dodao kako na Santiago Bernabéu uskoro stiže i nizozemski veznjak Rafael van der Vaart koji bi se tako trebao priključiti kolegi iz reprezebtacije Sneijderu. 

Prema njegovim riječima, klub bi trebali napustiti Julio Baptista i Roberto Soldado čija će prodaja pomoći u plaćanju Ronaldova dolaska. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene