Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pranjić ponovo zabio i postao prvi strijelac nizozemske lige

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić pružio je još jednu odličnu partiju u dresu Hereenveena. U pobjedi protiv NEC Nijmegena 2:1 postigao je prvi pogodak za domaći sastav i to u 48. minuti.

Tarik Elyounoussi je u 66. minuti povećao vodstvo na 2:0, a Johnny van Beukering je u 90. minuti iz jedanaesterca ublažio poraz NEC-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u Nizozemskoj VIDEO U urušavanju mosta u izgradnji poginule dvije osobe: "Hitne službe izvlače zatrpane žrtve" Geert Wilders Protivi se pomoći Nizozemski Donald Trump poručio: "Mi smo europske budale jer smo primili najviše ukrajinskih izbjeglica"

Bio je to već četvrti pogodak 'desetke' Pranjića ove sezone i trenutačno se nalazi na diobi prvog mjesta sa napadačem Feyenoorda Jon Dahl Tomassonom i Matthewom Amoahom iz NAC Brede.

U derbiju trećeg kola nizozemskog nogometnog prvenstva između Feyenoorda i Ajaxa nije bilo pobjednika. Ajax je dva puta vodio, no domaćin je uspio izvući bod. 

Prvi pogodak na utakmici postigao je Jeffrey Sarpong u 39. minuti. Jon Dahl Tomasson je u 50. minuti uspio izjednačiti, no 19 minuta kasnije je Klaas-Jan Huntelaar doveo Ajax u novo vodstvo. Bod Feyenoordu je osigurao Tomasson pogotkom iz jedanaesterca u 86. minuti za konačnih 2:2.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene