Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija uhitila dilere droge koji su prijatelji Ronaldinha i Andersona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilska policija uhitila je dvojicu dilera droge u gradu Porto Alegreu koji su navodno prijatelji nogometnih zvijezda Ronaldinha i Andersona.

Dileri Richard Alex da Silva Martins, poznat pod nadimkom 'Gigi', te Jorge Andre da Silva Fontoura, čiji je nadimak 'Nelly', uhićeni su u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Slika nije dostupna Radili u Odjelu za droge FOTO Uhićeni policajci: Osumnjičeni da su primali mito i štitili dilere!

Iako je diler "Gigi" uhićen u kući koja pripada nogometašu Manchester Uniteda Andersonu, javni tužitelj Ricardo Herbstrith istaknuo je kako nema nikakvih dokaza da je Anderson povezan s prodajom droge.

Ronaldinhovo ime iskrsnulo je prilikom prisluškivanja telefonskih razgovora osumnjičenih dilera, pa je tako zabilježen telefonski razgovor između Ronaldinha i dilera "Nellyja".

No, tužitelj Herbstrith ističe da ni u Ronaldinhovom slučaju nema nikakvih dokaza o povezanosti sa prodajom droge.

Andersonov menadžer Paulo Tonietto potvrdio je da njegov klijent poznaje osumnjičene dilere "Gigija" i "Nellyja". No, istaknuo je da Anderson nije počinio nikakvo kažnjivo djelo.

"Anderson može biti prijatelj s kime god želi i to nije zločin. Također, Anderson nije povezan s nikakvim zločinom. On je ozbiljan profesionalni nogometaš i sve će objasniti kad dođe vrijeme za to", izjavio je Tonietto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene