Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pokrivač sve bliže povratku u Dinamo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon propalog dogovora prije par mjeseci, Nikola Pokrivač opet je na korak do povratka iz Monaca u Dinamo. Defenzivni veznjak spreman se vratiti tijekom zimskog prijelaznog roka u klub iz kojega je došao u Monaco.

U Dinamu su se pomirili s time da im treba još pojačanja, pa se sportski direktor Zoran Mamić već nalazi na novoj misiji u Južnoj Americi, odakle su dosad dovedeni Morales, Ibanez, Suarez, Etto, Sammir i Carlos.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZNENADIO SVE Zabijelili se i otoci: ''Snježni Cres je nešto što se nije dogodilo godinama, zapravo desetljećima'' Slika nije dostupna Netko je mora poznavati TKO JE ONA? Novi trag u slučaju djevojčice čiji su ostaci pronađeni u kovčegu

>> U Dinamo napokon stiže Modrićev nasljednik?

Trener Ivanković uoči sutrašnjeg gostovanja u Šibeniku izjavio je da mu treba pojačanje za svaku liniju u momčadi, a prvi je pred vratima - Nikola Pokrivač.

Pokrivač je prošle sezone odigrao devet utakmica u prvenstvu, no ove sezone je još više u nemilosti trenera Ricarda, pa je odigrao samo jednu od osam utakmica u prvenstvu.

'Naša je želja bio Pokrivač u osmom mjesecu i on ostaje naša želja, jer tu se etablirao, dokazao i postao reprezentativac. Prodao se van, vidjet ćemo u sljedeća dva mjeseca kakva je situacija i sa njim,' izjavio je trener Dinama Branko Ivanković, kojeg sutra čeka atraktivno gostovanje u Šibeniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene