Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi 'Modrić' u Zagrebu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin hrvatskih iseljenika s izvrsnim preporukama stigao je na probu u Dinamo iz dalekog Brisbanea u Australiji. Dovesti talent, odgojiti ga i kasnije skupo prodati možda će upaliti i na primjeru 19-ogodišnjeg Stefana Vrbešića koji je svojom igrom i izgledom na treningu u Zagrebu sve podsjetio na znate već koga.

Stefanov otac je iz Donjeg Miholjca, a majka iz malenog mjesta Crnac: 'Bio sam ja prije 10 godina ovdje, ali ne u Zagrebu nego u Donjem Miholjcu, odakle su roditelji rođeni u Slavoniji.'

Pročitajte i ovo Vraćaju se veća okupljanja - 1 Pilot-projekt novog normalnog Vraćamo li se napokon na staro? Počinju prva probna veća okupljanja ljudi, provjeravat će se koliko je novozaraženih Slika nije dostupna Hrvatska "Nada" najbolji je projekt tiskanih komunikacija

Scenarij nas podsjeća na slučaj Rakitić. Stefan je igrao za mlađe australske selekcije, ali dobro zna taktove 'Lijepe naše'. Sljedeća će dva tjedna u Dinamu potražiti svoju šansu. 

>> U Dinamo napokon stiže Modrićev nasljednik?

'Sada igram za U-20 australsku reprezentaciju, ali ako me Hrvatska pozove razmislit ću', kaže Stefan kojemu se sviđa maksimirski stadio i Zagreb u kojem bi, kaže, mogao živjeti.

Ja igram kao broj 10, kao playmaker Luka Modrić je Stefanov početak i kraj svake rečenice, ali ne stavlja se u isti koš sa zvijezdom Tottenhema. Ipak su mu prva velika lovina Modrićev i Bobanov autogram.

'Ja igram kao broj 10, kao playmaker... slično kao i Modrić, ali naravno nisam kao on, ne još.'

Kao i njegov vršnjak Milan Badelj, igrački idoli im nose ista imena i prezimena, bilo da se radi o Hrvatima ili veličanstvenom Zizouu.

'Najdraži je bio Zidane, ali sad kad ne igra pratim Modrića, strašan igrač. Bili su i Boban i Šuker, ali sada je Modrić', kaže moguća nova hrvatska zvijezda iz inozemstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene