Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pavljučenko ima suprugu, ali je uhvaćen s dvije plavuše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oženjenog ruskog reprezentativca Romana Pavljučenka ruski su novinari fotografirali kako se provodi u noćnom klubu, u društvu dvije plavuše, uoči utakmice protiv Walesa.

Slike Pavljučenka i njegovih suigrača, koji su se odlučili opustiti uoči važne utakmice protiv Walesa, pojavile su se u novinama, a najviše pažnje izazvala je fotografija novopečenog nogometaša Tottenhama, inače oženjenog muškarca, u društvu dvije atraktivne plavuše. Novinari su Pavljučenka optužili za napijanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tottenham doveo Pavljučenka Slika nije dostupna Pavljučenko: Potpisujem za Tottenham

''Poznajem svog sina i čaša piva godišnje najviše je što bi on sebi dopustio. On nikad ne pije, '' izjavila je Ljubov Pavljučenko, majka nogometaša, koja je priznala da je plakala kad je pročitala optužbe na račun svojeg sina.

Ruski izbornik Guus Hiddink tvrdi da je oštro razgovarao sa svakim od igrača koji su snimljeni u klubu, no nije ih kaznuo u stilu našeg izbornika Slavena Bilića, već ih je pustio da igraju. To se pokazalo kao dobra odluka, jer je Pavljučenko zabio prvi gol u pobjedi Rusije 2:1 protiv Walesa.

Prema Dialy Mailu, nakon pobjede se Hiddink toliko opustio da je u šali savjetovao Vladimiru Bistrovu, jednoj od uslikanih 'noćnih ptica': ''Kad plešeš s curom, moraš ju više približiti k sebi.''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene