Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mancini i Rijkaard u borbi za mjesto trenera Chelseaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski mediji izvještavaju kako u su Frank Rijkaard i Roberto Mancini idući tjedan naručeni na razgovor s vodstvom Chelseaja.

U Chelseaju čekaju da počne EURO kako bi 'oči' javnosti bile manje uprte u njihovo traženje trenera. Nitko iz kluba sa Stamford Bridgea navodno još nije razgovarao direktno s Rijkaardom i Mancinijem, no njih su dvojica najizgledniji kandidati za trenera nakon što je Carlo Ancelotti objavio kako ne namjerava napustiti Milan. 

Pročitajte i ovo Roman Abramovič (Foto: AFP) Vlasnik Chelseaja Dobio državljanstvo: Ruski milijarder Abramovič odlazi u zemlju u kojoj će biti najbogatija osoba Slika nije dostupna Mancini traži 7,5 milijuna eura godišnje

Zajedničko Nizozemcu i Talijanu je u najmanju ruku to da su obojica otpušteni na kraju ove sezone, te da su obojica odbila zamijeniti Mourinha na klupi Chelseaja još prije 16 mjeseci. 

Rijkaard ima potporu Abramovičevih savjetnika - Pieta de Vissera i direktora Chelseajeve Akademije Franka Arnesena. 

No, Nizozemac je u posljednje vrijeme imao nekih privatnih problema, pa se u klubu pribojavaju kako bi ih mogao donijeti sa sobom u London. S druge strane, Mancinija se dovodi u vezu s milanskim krojačem koji je pod istragom radi dilanja droge. Iako on sam nije osumnjičen za bilo što ilegalno, policija je otkrila da je Mancini nekoliko puta zvao krojača. Mancini je čak najavio da će tužiti Inter ako uspije dokazati da iza toga stoji klub.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene