Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Abramovič i Milan žele Rijkaarda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Milana Adriano Galliani priznao je da je povratak Franka Rijkaarda na San Siro dugoročna opcija za Rossonere. Slično razmišlja i Roman Abramovič...

"Carlo Ancelotti će ostati s Milanom još mnogo godina, a siguran sam i da Rijkaard neće ništa manje ostati u Barceloni. No, kada odlući otići iz Katalonije, bio bi izvrsna opcija za našu trenersku klupu", rekao je Galliani.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Abramovič Mourinhu poklonio 2 milijuna funti vrijedan Ferrari Slika nije dostupna Chelsea negira da traži zamjenu za Granta, Hiddink tvrdi drugačije

S druge strane, Carlo Ancelotti, koji trenutno 'odrađuje' svoju šestu sezonu u Milanu, želi ostati u tom talijanskom klubu čitav život.

"Zadovoljan sam u Italiji i imam tu sreću da radim u klubu koji me poštuje. S profesionalnog stajališta, ovdje imam veliku motivaciju. Upravo zato i želim biti ovdašnji Ferguson", kaže Ancelotti. 

Za Rijkaarda se 'zapalio' i Roman Abramovič. People piše da je ruski milijarder napravio 'popis' eventualnih zamjena, a Nizozemac je navodno, na samom vrhu. 

Abramoviču pomaže veteran nizozemskog nogometa, Piet De Visser, jedan od najrespektabilnijih nogometnih stručnjaka u Europi, koji se slaže s idejom da je Rijkaard pravi čovjek za Chelsea. 

Na Abramovičevoj listi je i trener PSV-a Ronald Koeman. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene