Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Joe Cole: Prošli put smo bili naivni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veznjak Chelseaja bio je ponajbolji igrač na posljednje dvije utakmice Engleske, no Capello nije bio zadovoljan njegovom igrom. Cole se prisjetio posljednjeg posjeta engleske reprezentacije Maksimiru i zaključio kako su bili - naivni.

U svom posljednjem posjetu Zagrebu Englezi su bili jako naivni. To je zaključio njihov veznjak Joe Cole koji nije igrao u povijesnom susretu prije dvije godine kojim je mlada hrvatska reprezentacija razveselia dobar dio planete.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SP 2010: Hrvatska u skupini opet s Englezima Slika nije dostupna Wenger: Mislim da će biti 2:0 za Englesku

"Mentalno smo puno jači negoli što smo to bili u Zagrebu i na Wembleyu, kada smo u oba poraza ispali beskrajno naivni. Tada samo napadali sa svim igračima, a Hrvati su to iskoristili i iz protunapada nam zabijali pogotke. 

Još se dobro sjećam kako smo se osjećali u svlačionici nakon poraza na Wembleyu i upravo nam taj osjećaj daje snage da pokušamo pobijediti Hrvatsku", kazao je Joe Cole, koji je nahvalio hrvatsku momčad.

"Znam da nikada nisu izgubili kod kuće u službenim utakmicama i to je podatak koji govori o snazi Hrvatske. Imaju toliko kvalitetnih igrača poput Mladena Petrića i Luke Modrića, imaju sjajne navijače koji su im velika podrška, a obrana im je iskusna i čvrsta. 

Ipak, nama bi i neriješeno jako odgovaralo, Capellu treba vremena da nas posloži i sigurno ćemo biti sve bolji i bolji", zaključio je Cole i naglasio kako se 'tamo' moraju držati zajedno. 

Tezu o 'držanju zajedno tamo' ponovio je i bivši kapetan i najiskusniji Englez Beckham, a priče o osveti promjenile su se u 'borbu za tri boda'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene