Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski izbornik Marcello Lippi popustio je pod velikim pristiskom javnosti, ali i pred velikim brojem ozljeda u svojoj selekciji pa je za kvalifikacijski dvoboj protiv Gruzije u Udinama u srijedu pozvao 23-godišnjeg veznjaka Palerma Antonia Nocerina.


Nocerino je rođeni Napolitanac, koji je karijeru započeo u Juventusu, razvijao se u nizu drugoligaških klubova, da bi ga lani uzeo konačno Juventus, ali brzo ustupio Palermu u zamjeni za Amauria. 

Vezani članci Predsjednik Milanović na nogometnoj utakmici Milanović o Cici Kranjčaru: ''Radi njega i Zeke Zajeca odlazio sam u Maksimir. Ne kao navijač Dinama, već kao ljubitelj nogometa'' Golmani kao papige - 9 Vratari su '90-ih godina izgledali poput papiga, pogledajte urnebesne usporedbe

Radi se o najvećoj nadi talijanskog nogometa i kapetanu mlade U-21 reprezentacije kojeg upoređuju s Alesandrom Del Pierom, a u reprezentaciji je lani debitirao u dvoboju s Južnom Afrikom. 

Nocerino će vjerovatno i zaigrati u prvoj postavi protiv Gruzije u srijedu umjesto ozlijeđenoga Gennara Gattusa, dok je Lippi ostao i bez ozlijeđenih braniča Alessandra Gamberinia i Fabia Grossa.