Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fernando Torres uništio Everton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liverpool je osvojio važna tri boda na teškom gostovanju kod gradskih rivala Evertona, rezultatom 2:0. Pobjedu je Redsima donio Fernando Torres, golovima u 59. i 62. minuti.

Liverpool je nastavio svoj niz nepobjedivosti, koji se sad već protegnuo na 13 utakmica zaredom. Protiv Evertona je bilo zbilja gusto, u Merciside derbiju, no kada imaš u napadu genijalca kao što je Fernando Torres velike su šanse da ćeš osvojiti tri boda u izjednačenim utakmicama. Istina, domaći su imali mnogo svojih prilika, ali iskusni Liverpool na kraju odlazi pobjedonosno sa za njih jednog od najtežih gostovanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Britanija: Podignute optužnice za ubojstvo 11-godišnjaka Slika nije dostupna Cijeli Anfield pjevao 'You'll never walk alone' za roditelje ubijenog dječaka

Ključne tri minute dogodile su se početkom drugog poluvremena. U 59. minuti Robbie Keane ubacio je loptu za Torresa, koji je neumoljivo šalje u mrežu za 1:0 Redsa. Everton se još nije oporavio od šoka, a zatim im je Torres u 62. minuti ponovo zabio.

Liverpool je sada prešao na tablici vodeći Arsenal i ima dva boda viška, no Topnici će večeras u 18:30 imati priliku pobjedom protiv Hulla vratiti vodeće mjesto na tablici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene