Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Euro - Slavlje navijača diljem Španjolske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mašući zapaljenim bakljama i crveno-žutim nacionalnim zastavama brojni navijači diljem Španjolske slave nedjeljnu pobjedu svoje nogometne vrste u finalu Europskog prvenstva, naslov koji su čekali pune 44 godine.

Pogodak Fernanda Torresa u 33. minuti finalne utakmice između Španjolske i Njemačke na bečkom stadionu označio je početak velikog slavlja na ulicama i trgovima španjolskih gradova, koje je svoj vrhunac doseglo nakon što je sudac označio kraj utakmice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AKCIJA NA POLJUDU Policija objavila koliko je osoba privedeno i uhićeno na utakmici Hrvatske i Francuske Slika nije dostupna Tko je od poznatih bodrio Vatrene?

Oko 35.000 navijača okupilo na se madridskom Colon trgu, čije je glasno navijanje bilo popraćeno detonacijama petardi i trubljenjem iz automobila.

Španjolska novinska agencija Efe objavila je da je u madridske bolnice zaprimljeno 25 ozlijeđenih osoba, od kojih je jedna u kritičnom stanju zbog ozljeda glave.

Očekuje se da će španjolska nogometna reprezentacija u madridsku zračnu luku sletjeti u ponedjeljak oko 17 sati, nakon čega će se u proslavi naslova europskog prvaka pridružiti navijačima na Colon trgu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene