Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dubrovnik: Torcida iz zasjede napala BBB

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utakmica Dinamo-Gošk iako je trebala biti prijateljska, nakon odigranog sportskog susreta biti će zapamćena po huliganskom ponašanju Torcide.

Torcidaši iz Mokošice su iz zasjede kod lapadske apoteke bengalkama, kamenjem i bocama napali autobus kojim su u Dubrovnik stigli Dinamovi navijači iz Hercegovine.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu VIDEO Stižu reakcije iz Irana nakon napada, sve je komentirao i izraelski ministar: "Slabo" Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Doista pristojni BBB koji su bez ikakvog ekcesa ulazili u autobus koji ih je u pratnji policije čekao pred glavnim ulazom lapadskog stadiona, bestijalno su napadnuti od šačice koja sebe naziva sportskim navijačima, piše dubrovniknet. 

U gunguli koja je nastala na Semaforima odmah su reagirali policajci koji su uz pomoć djelatnika interventne policije smirili situaciju. 

Zbog tučnjave koja je bacila sjenu na ovaj sportski događaj, promet prema Lapadu i od Lapada prema ostalom dijelu grada bio je na dvadesetak minuta potpuno blokiran.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene