Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon 'nule' s Grcima Vatreni su dobili zvižduke punog, ali razočaranog Maksimira…


Puno će kritika pobrati Slaven Bilić i njegov stručni stožer zbog propuštene prilike da već možda u drugom kolu gotovo riješimo kvalifikacije. Grčki totalni bunker nismo uspjeli probiti i od euforije nakon Latvije brzo smo došli velikog razočaranja. Nakon utakmice Bilić se morao braniti od oscjena da je Hrvatska istrčala u preopreznom sastavu.

Vezani članci Slika nije dostupna Bod u Ukrajini: Bolja igra i oporavak od Engleza Slika nije dostupna Cvitanich sve bliže kockastom dresu?

>> Kritike iz lože: Igrali smo kukavički

>> Modrić: Razočarali su me zvižduci, nismo to zaslužili

>> Hrvatska nije uspjela probiti grčki bunker

'Ma ne, pa tko prati nogomet zna da nismo mogli biti ofenzivniji. Otvorili smo odlično, ali oko 15. Minute su nas smirili. Kranjčar i Pranjić su bili na bokovima, a onda kasnije Modrić i Rakitić kao dva zadnja vezna. Mislim da je to bilo čak preotvoreno', odgovorio je Bilić.

Izbornik je čak dva puta ponovio da ne zna koja bi to formacija bila ofenzivnija od ove viđene sinoć. 'Posljednjih pola sata imali smo osam ofenzivnih igrača u totalno otvorenoj formaciji što su Grci mogli iskoristiti iz kontre, no to smo blokirali.'

Bilić nije zadovoljan prvim poluvremenom i smatra kako je njegova momčad napravila sve. 'Jesmo, nezadovoljni smo rezultatom, plan je bio da se odvojimo od Grka već nakon dva kola. Stvorili smo dovoljno prilika, ali ih nažalost nismo realizirali.'