Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Alonso ostaje u Renaultu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fernando Alonso čini se da je odbio ponudu prelaska u momčadi BMW Sauber te Hondu, i sljedeće sezone najvjerojatnije će ostati sjediti za volanom Renaulta.

Ako ćemo vjerovati španjolskim novinama Diario AS, Fernando Alonso ipak neće preći u BMW Sauber. Španjolac je odbio Sauberovu ponudu, najvjerojatnije zato što bi morao potpisati višegodišnji ugovor s njima, što mu ne odgovara, jer smatra da to nije momčad s kojom bi se mogao boriti za naslov prvaka u budućnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rosberg: 'Piquet me razočarao!' Slika nije dostupna VIDEO: Piquet se u Singapuru namjerno zabio u zid?

Diario tvrdi da je Alonso ovaj tjedan odbio i ponudu Honde, koju ne smatra dovoljno konkurentnom za sljedeću sezonu formule 1. Dvostruki svjetski prvak smatra da je Renault trenutno u prednosti i pred Hondom i pred BMW-om, ako uzmemo u obzir nova pravila za sljedeću sezonu, koja Briatoreovoj ekipi idu na ruku.

''Naravno da ću i izvan Renaulta pokušati pronaći bolid za sljedeću sezonu. Moj prioritet je Renault, ali samo ako bolid bude konkurentan sljedeće sezone,'' izjavio je Alonso za Sport Bild, no čini se da ipak neće mijenjati momčad 2009. godine, ako je vjerovati posljednjim nagađanjima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene