Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rosberg: 'Piquet me razočarao!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši svjetski automobilistički prvak Keke Rosberg razočaran je lošom ovosezonskom vožnjom Nelsinha Piqueta, mladog vozača ekipe Renault, za kojeg smatra da ima puno više potencijala nego što ga pokazuje.

Brazilski vozač Nelsinho Piquet ove je sezone zablistao tek na nekoliko utrka, a jedino se u Hockenheimu uspio popesti na podijum. Većinu sezone proveo je boreći se za poziciju između 10. i 20. mjesta, što je dosta slabo, ako uzmemo u obzir da je njegov timski kolega Fernando Alonso redovito osvajao bodove.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Singapur: Alonso daleko najbrži na treningu Slika nije dostupna Alonso ostaje u Renaultu?

Svjetski prvak iz 1982. godine, Keke Rosberg smatra da je Piquet jedno od najvećih ovosezonskih razočaranja. No, nije mu jasno u čemu je problem.

'Nešto nije u redu. U ovom trenutku Piquet ne postiže apsolutno ništa. Za vozača koji je bio tako dobar u GP2 klasi on bi morao pokazivati više. Nije mi jasno,' izjavio je 59-godišnji Rosberg, čiji sin Nico pokazuje puno više potencijala od sina slavnog Nelsona Piqueta.

>> VIDEO: Piquet se u Singapuru namjerno zabio u zid?

No, kad je u pitanju teorija o uroti Renaulta u Singapuru i namjernom zabijanju Piqueta u zid, Keke Rosberg siguran je da su to samo priče, a ne pomno skovani plan za ostvarivanje prve ovosezonske pobjede Fernanda Alonsa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene