Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon policijske potjere 46-godišnji Keith Roy Weatherley zatečen je u svojem automobilu, nedaleko Nobbys plaže u Australiji, s penisom u teglici umaka za tjesteninu.


Kada je policija pristupila sumnjivom vozilu, učinilo im se da je muškarac naoružan pa su i oni posegnuli za oružjem. Kada je spazio policiju, Ketih je nagazio gas pa ga je policija stizala dobrih deset minuta, piše Metro.co.uk.

Vezani članci Jason Derulo (Foto: Instagram) Instagram obrisao vruću fotografiju slavnog glazbenika, on poručio: "Nisam ja kriv što je toliki" Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL) Oteo ju i htio silovati, a ona mu odgrizla penis i zabila nož u stražnjicu pa krvava pobjegla na ulicu

Kada su ga stigli, problemi nisu prestali. Ketih je odbio otvoriti vrata vozila pa su ih policajci nasilno otvorili. Zatekli su bjegunca s 750 ml umaka za tjesteninu razmazane po njegovom penisu.

Policija je u automobilu našla mnoštvo razbacanih stvari kao što su pornografski časopisi, seksualna pomagala kućne izrade i ženske čarape.

Na upit zašto je bježao, Keith je odgovorio kako se trudio učiniti se 'časnim'. Izrečena mu je kazna od 257 funti.