Drugi dan Quelle Fashion.hr protekao je u znatno intimnijem ozračju, organizacija je bila bolja, a i publika je bila brojnija. Večer je dodatno začinila popularna farmerska trojka: Deen, Hana i Jelena.


Iako su se Farmeri pojavili iznenada kao za sve prave celebrityje za njih je odmah nađeno mjesto u prvom redu.

Vezani članci Policija na očevidu, Ilustracija Detalji stravične nesreće kod Zadra: Pretjecao preko pune crte, udario kamper, auto iz suprotnog smjera.... Otac traži napadača na sina - 2 Probili mu lubanju, otac plakatima traži napadača: "Da je bilo milimetar dublje, Bog me više ne bi spasio"

Reviju su došla vidjeti brojna poznata lica. 

Među Hrvatskom 'kremom' našla se i Snježana Mehun koja je stigla u društvu prijateljice Nikoline Pišek. Ipak one su došle najprije zbog promocije novog koktela njihovog prijatelja Fashion Gurua.

I na drugoj večeri pojavio se Modni Mačak u društvu s prijateljicom Anteom Kođoman. Njih su dvoje neumorno komentirali reviju. 

Modni kritičar i pedijatar Nenad Korkut preznojavao se što od vrućine što od zanimljivog dizajna muške kolekcije.

Večer je 'začinila' kolekcija mladog modnog dizajnerskog para - Envy Rooma.

Dojam su samo pojačali modeli sestara Budoir. Dame koje su pokazale kako s godinama ljepota i elegancija ne moraju biti prolazne.

Quelle fahion.hr postao je kvalitetna modna manifestacija i sve oštrija konkurencija.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju