Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekolicina turista koja je još na odmoru u Lijepoj Našoj, točnije u Omišu, moći će ponijeti kući i pokoji kadar domaćih ljepotica sa sinoćnje revije donjeg rublja.


Unatoč brojnim uzdasima publike, naša kamera zabilježila je na tijelima ljepotica najvećeg ženskog neprijatelja današnjice - celulit, zanimalo nas je kako se nose s njim i koliko novca cure izdvajaju za donje rublje.

Vezani članci Golicaju maštu Golicaju maštu izazovnim fotkama, pokazale što rade u privatnosti svoje sobe Ilustracija (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Zurio kroz prozor obiteljske kuće i dirao donje rublje, pa prijavljen policiji

Poznate hrvatske manekenke sinoć su mamile uzdahe u gradu na ušću rijeke Cetine. Omiška plaža bila je pretijesna za sve one koji su željeli uživati u najnovijoj kolekciji donjeg rublja. Uz neizbježne komentare o oblinama atraktivnih manekenki, jedna od top tema bio je i celulit.

Nakon što je ovih dana objavljeno kako David Beckham mjesečno troši šokantnih 9 tisuća kuna na donje rublje, zato jer ne može nositi isti veš dva puta, zanimalo nas je mogu li si naši celebretyji priuštiti tako nešto, te koliko zapravo potroše

Iva Dragović sinoć je promovirala novu frizuru. Iako cijeli život ima dugu kosu, manekenka se odlučila na drastičnu promjenu. S kratkom frizurom, vjerojatno će je zapljusnuti i nove poslovne ponude. Kad smo kod posla Jelena Orešković nam je otkrila da se nakon 16-godišnjeg bavljenja manekenstvom uskoro povlači s modne scene. Nakon diplome manekenka počinje raditi u struci. Morana Paj nam se pohvalila ljetnom romansom.

Reviju je nosila i bivša miss Dalmacije - Dina Jelaska, koja već dvije godine živi u Dubaiju. Podsjetimo, Dina se pretprošli Božić zaručila za šeikovog tjelohranitelja, koji je nedavno postao i menadžer palače, a upoznala ga je na Hvaru. Život u Dubaiju, tvrdi Dina, puno je bolji nego u Hrvatskoj.

Dobila je od dečka, kaže, i novi Audi A4.

- To u Hrvatskoj ne bih dobila, kaže.

Inače Dina u Dubaiju radi punom parom. Snima tv reklame, brojne editorijale, a potpisala je i ugovor s Karlom Legerfeldom.

Iako je ljeto pri samom kraju i svi eventi lagano sele u kontintalni dio, interes za sinoćnju reviju u Omišu potvrdio je kako bi sezona na Jadranu definitivno trebala trajati duže.