Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski premijer Silvio Berlusconi svojoj supruzi Veronici uzvraća udarac. Nakon što je zatražila razvod braka i javno ga kritizirala zbog uvrštavanja mladih starleta na listu za Europski parlament, Berlusconi prijeti da će je tužiti za klevetu. Pomiriti se s njom ne želi i zahtjeva javnu ispriku.


Nakon trideset godina zajedničkog života, bračni par Berlusconi komunicira prepucavanjem preko medija. Zahtjev za razvodom je podnesen, Veronicina utrka na Berlusconijevo bogatstvo od 6 i pol milijardi eura počinje.

Vezani članci Imane Fadil (Foto: AFP) Misteriozna smrt marokanske manekenke i stalne gošće Berlusconijevih "bunga bunga" zabava Slika nije dostupna Poznati Hrvati progovorili o prekidima: "Ludilo, seks i strast traju šest mjeseci"

Druga supruga talijanskog premijera nije više željela šutjeti o njegovoj slabosti prema ljepoticama. Na njezine napade da zapošljava žene zato što su lijepe, Berlusconi prijeti - tužit ću je za klevetu. Trenutačno se slažu samo u jednom: nade za spas braka - nema.

Preljubi nisu iznimka ni kod drugih državnika. Iako je kraj sebe imao ženu koja je osvajala simpatije cijelog svijeta, princ Charles oduvijek je želio samo jednu - Camillu. Javno je to priznao 1994. godine, no ni Diana nije skrivala da je varala njega. Par se razveo 1996. godine - postupak je ubrzala sama britanska kraljica. Diani su oduzete sve titule, a za razvod je dobila 19 milijuna eura.

Koliko je razvodom dobila Cecilija Sarkozy druga supruga francuskog predsjednika - nije poznato. No, taj je razvod bio jedan od najneobičnijih u povijesti, jer se dogodio na početku Sarkozyjevog predsjedničkog mandata.

Nicolas koji nikada nije skivao da su mu lijepe žene najveća slabost nije dugo bio sam. Oženio se supermodelom Carlom Bruni. No ni Carla nije mirnog duha, prati je titula 'žderačice muškaraca' - u njezinoj kolekciji bivših ljubavnika našli su se glazbeni velikani Mick Jagger, Eric Clapton, ali i multimilijarder Donald Trump.