Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Autobiografska knjiga Vlatke Pokos 'Život u raju' svjetlo dana još uvijek nije ugledala, a prašina oko nje ne jenjava.


Time je Vlatka vjerojatno dobila i ono što je željela - glavna je tema svih medija, a njezini ulomci još uvijek neobjavljene knjige šokiraju iz dana u dan. Šokirali su nas i napisi o navodnoj trudnoći Dolores Lambaše, koja je na upit IN Magazina vezan upravo uz prinovu odgovorila pismenim putem.

Vezani članci Slika nije dostupna Red Carpet Top 30 specijal: Odabrani najcelebovi prvog dijela godine! Slika nije dostupna Premijerka komentirala hrvatsku sapunicu Diky-Doly-Pokos

>> 'Dikan je hvalio Enine grudi dok sam gola ležala kraj njega!'

'Nadovezujući se na vaš upit o mom odgoju djece, kako same Lane, tako i Josipova i mog budućeg djeteta, želim da javnost zna kako se moralno obvezujem da će uz mene rasti u miru, sreći i veselju te da nikakvim načinima i više nikada neću dopustiti da budu izložena bilo kojoj vrsti zlostavljanja kakvom je Lana nekoć, slučajnom i najvećom joj tragedijom prouzrokovanom očevom životnom pogreškom, bila i još je izložena', rekla je DOlores Lambaša.

Vlatka - Diky - Doly

Oglasila se i Vlatka koja je mišljenja da su Dolores i Dikan priču o prinovi plasirali samo kako bi skrenuli pozornost s njezine knjige. 'Moj komentar na to je da je njeno bolesno ponašanje posljedica njene narkomanske prošlosti. Ona je već pokazala do sada da nije previše inteligentna i da dozvoljava da njom manipulira moj bivši suprug', rekla je Vlatka, a što se još događa u trokutu Vlatka-Diky-Doly, pogledajte u priloženom videu.

>> Red Carpet

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju