Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dolores Lambaša premjerno je pročitala dijelove uratka 'Život u paklu, koji se sastoji, kako tvrdi, isključivo od izjava Lane Radeljak.


Štivo s kojim će Dolores Lambaša izići u javnost kroz mjesec dana, tvrdi glumica, nije odgovor na Vlatkinu autobiografiju 'Život u raju', unatoč ironičnom naslovu- 'Život u paklu'. Glumica tvrdi kako je prisiljena javnost upoznati s onim što joj je ispričala Dikanova maloljetna kći Lana. A sve kako bi djevojčicu zaštitilila i zatražila, kako kaže, izvršavanje pravde. Ne postoji sapunica na relaciji Dikan - Lambaša - Pokos, kako mediji često prenose, uporno ponavlja Dolores. Tvrdi kako je u njihovoj priči samo jedno bitno.

Vezani članci Slika nije dostupna Red Carpet Top 30 specijal: Odabrani najcelebovi prvog dijela godine! Slika nije dostupna Premijerka komentirala hrvatsku sapunicu Diky-Doly-Pokos

>> Lana Radeljak će progovoriti u 'Životu iz pakla'!

>> Dolores Lambaša: Pravo ime Vlatke Pokos je Vladana Vuković!

'Slučaj zlostavljanja maloljetnice stoji 4 godine u ladicama državnog odvjetništva. Nakon 20 ispitanih svjedoka, nakon Lane koja u video linku svjedoči. Ne mogu nać opravdanje ni razlog zašto taj slučaj stoji u ladicama. Pitam vas tko štiti Lanu u toj zemlji. Deset puta smo išli kod pravobraniteljice, tri puta je Josip urtigirao kod predsjednice vlade. Gospođa Kosor je poslala požurnice i hvala joj na tome', rekla je Dolores, pokušavajući objasnit motiv za nastanak 'Života u paklu'.

S medijskim istupima kojima bi, tvrdi Dolores, trebala istjerati pravdu, Lanin se otac, Dikan Radeljak ne slaže. Ono za što Dolores optužuje bivšu Dikanovu suprugu Vlatku Pokos detaljno je opisala u svom štivu.

'Vikala je da sam debil ko moja mama i ako ne pojedem za minutu krafnu da ću onda ići u popravni dom i da je nikada više neću vidjeti. Niti nju niti tatu ni Lea. Kada bi me udarila, onda bih na silu sve progutala. Ponekad bi me vukla za kosu do kupaonice i govorila da ću bit glupa mazga i nitko i ništa. Oprostite...' (plač)

Sve što će objaviti u svom uratku, Lanine su riječi, tvrdi Lambaša. No, kako onda otac male Lane nije primijetio da mu je dijete navodno godinama sustavno zlostavljano. Dolores je potom nastavila s čitanjem dijelova 'Života u pakalu' u kojem je između ostalog opisala i Lanin boravak kod Vlatkine obitelji u Koprivnici. I ondje je tvrdi Lambaša djevojčica dobila batine. Više u prilogu IN magazina!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju