Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ekskluzivnom intervjuu za Red Carpet Mia Begović je otkrila ne samo detalje o sukobu s bivšim suprugom Željkom Žnidarićem već i činjenicu kako je izgubila bebu koju je začela s njim.


Pri samom kraju intervjua kojeg je za Red Carpet dala gostu novinaru Vedranu Strukaru, Mia je odgovorila na postavljeno pitanje zbog čega nije imala djece sa Žnidarićem.

Vezani članci Stan pušača Gnjusno! Očistili dom pušača nakon 21 godine, čak je i unutrašnjost hladnjaka bila obojena Slika nije dostupna 'Ne mogu odustati od svojih principa- po tome jesam ekscentrična'

'Ja sam htjela dijete. Zato sam ušla u brak sa Žnidarićem. Mi samo našu jedinu bebu izgubili 2001. godine u 4 mjesecu i to on jako dobro zna', izjavila je Mia, suzdržavajući se da ne zaplače.

Prije ovog tužnog i dirljivog trenutka, glumica je iznijela detalje sukoba s bivšim suprugom oko stana u Masarykovoj.

'Mene samo zanima to da je Željko Žnidarić provalio u moj posjed, da drži u vlasništvu moje osobne stvari', ponovila je nekoliko puta Mia Begović.

>> 'Varao me sa Stefany dok smo još bili u braku'

>> 'Nikad u životu nisam sa Željkom otišla na večeru'

Glumica je progovorila i o 'igračkama za odrasle' koje je njezin bivši muž navodno našao u stanu u Masarykovoj ulici.

'To je preduhovita priča. Naši su prijatelji na zimovanju u Bugarskoj za Novu godinu njemu darovali igračke. To su njegove osobne stvari', rekla je Mia u intervjuu za Red Carpet.

Izgleda da drami nema kraja, a prema riječima Mije Begović, borba je tek počela.

Iako ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na razvod Pokos-Radeljak, Mia Begović tvrdi da ona medijsku pažnju nije tražila, samo traži sudsku pravdu i ono što je njezino.

Pogledajte što je sve Mia Begović otkrila u intervjuu za Red Carpet.