Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dečki poznati po moćnim falusima i čepovima u stražnjici nastupit će na Mars festivalu u ljubljanskim Križankama 19. rujna, kao i u zagrebačkoj Tvornici kulture 18. i 20. rujna. Gust raspored, nema što.


Osim po prostačenju, nabijanju na spolni organ i cijepljenju protiv homoseksualizma, Let 3 ekskluzivno je za Red Carpet objavio 3 savjeta za izlazak iz krize. Jedan od njih je i poziv Crkvi u Hrvata da odriješe kesu kao što i svi mi ostali moramo, a ne da glume gljive.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Činjenica je da Crkva prošle godine ubrala nevjerojatnih 385 milijuna kuna, od svih vjernika, kao i nevjernika, dakle svih građana Hrvatske bez da oni mogu SAMI odlučivati žele li financirati Crkvu ili ne. Od tih 370 milja crkva se u ime krize odrekla samo 50. Let 3 pak smatra da ako Crkva stisne svoj debeli remen, Hrvatskoj bi bilo daleko bolje.