Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je kraljevsko vjenčanje tek objavljeno, kladionice su već ažurno sastavile svoju listu, a sada se već ulazi u rasprave kako bi izgledao razvod između princa Williama i Kate Middleton.


No, u cijelom takvom diskursu, ipak je pozornost najviše privukla činjenica da bi eventualni razvod između princa Williama i Kate Middleton zapravo debelo mogao podebljati račun buduće mlade, a princ bi mogao ostati bez pola svog kraljevskog bogatstva. U Velikoj Britaniji predbračni ugovori zapravo nemaju toliku zakonsku težinu da bi se princ William zaštitio po pitanju potencijalnog razvoda.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovo su pravila koja princeza Kate mora slijediti u trudnoći! Slika nije dostupna Kate Middleton ima rijetku trudničku bolest!

Iako je malo ružno predviđati kraj tek započete ljubavi, ipak se ne može ignorirati činjenica da bi novac završetkom ove ljubavne priče mogao biti ogroman problem. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da se bogatstvo kraljice Elizabete procjenjuje na oko 450 milijuna dolara.

>> Tko su prinčeve bivše, djevojke kojima je kruna izmakla za dlaku?

>> Ni kladionice nisu imune na kraljevsko vjenčanje

Tako je portal TMZ u svom istraživanju objavio kako zakonski stručnjaci tumače da predbračni ugovori u Velikoj Britaniji imaju tek virtualnu vrijednost obzirom da su tamošnji obiteljski zakoni bazirani na ideji da je brak zauvijek i da se imovina među bračnim partnerima dijeli od trenutka otkad su vjenčani.
Zapravo se nadamo da kraljevski par neće doći u situaciju da uopće moraju proučavati takve zakone i da pitanje razvoda neće postati glavna tema budućih supružnika. Ali jedan zaključak se svakako nameće: Kate sigurno neće finacijski propasti.