Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na internetu je osvanula snimka Susan Boyle od prije 25 godina! Na videoisječku, koji će zasigurno nanovo oboriti rekorde gledanosti, 22-godišnja Susan pjeva hit Barbre Streisand.


Na snimci mlada i atraktivna Susan Boyle u klubu Motherwell FC's Fir Park izvodi pjesmu 'The Way We Were' slavne Barbre Streisand.

Vezani članci Slika nije dostupna Lou Reed rasplakao Susan Boyle Slika nije dostupna SuBo kupila novu kuću pa pustila brčiće i bradu

Tijekom nastupa, tada anonimna Susan, otpjevala je i pjesmu 'I Don't Know How to Love Him' iz mjuzikla 'Jesus Christ Superstar'.

Gerry McGuinness, čovjek koji je kamerom zabilježio njezin nastup prije 25 godina, kazao jeda je bio zadivljen njezinim mladenačkim izgledom. 'Bila je tako stidljiva, ali u to vrijeme i vrlo atraktivna, ljudi su se okretali za njom kada bi ušla u prostoriju'.

Gerry nije prepoznao Susan kada je vidio na TV-u kako izvodi pjesmu 'I Dreamed a Dream' u showu 'Britain's Got Talent', što ju je proslavio diljem svijeta. 'Onda me jedna poznanica nazvala i pitala da li još uvijek imam snimku', objašnjava  McGuinness.