Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Irska grupa U2 održat će još jedan koncert na maksimirskom stadionu u Zagrebu i to 9. kolovoza, dakle dan ranije od prvotno dogovorenog nastupa. Ulaznice kreću u prodaju u petak, 3. travnja.


Podsjećamo kako je Grad Zagreb pristao na održavanje drugog nastupa grupe U2, a pozitivan odgovor  benda stigao je u ponedjeljak oko 20 sati.

Vezani članci Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO: U2 podijelio dojmove s ljetovanja u Hrvatskoj! Slika nije dostupna Luksuzan odmor na Jadranu – uživaju na jahti vrijednoj 125 mil. kuna

Nakon što su u samo nekoliko sati rasprodane sve ulaznice za koncert irske grupe, promptno su počeli pregovori između Lupe, menadžmenta U2-a, Live Nationa i Grada Zagreba.

'Mogu vam samo reći: Bono i U2 dva puta u Zagrebu i to 9. i 10. kolovoza ove godine.', izjavio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji.

Cijene ulaznica za koncert ostat će iste, a od organizatora se saznaje da će se u internetsku prodaju pustiti 25 posto ulaznica, dok će se ostatak naći u slobodnoj prodaji.

Prodaja karata na internetu započet će u petak, 3. travnja u 6 sati, dok će se u devet sati početi prodavati na svim prodajnim mjestima Ticketproa. Organizatori poručuju da su problemi sa serverom riješeni, te da se ne očekuju gužve poput onih proteklog petka.

Članovi fan kluba svoje će uzlaznice moći kupovati od srijede, 1. travnja, od 10 sati, zaključno s četvrtkom, 2.travnja u 17 sati.

Drugi koncert  postaje tako prvi jer će se održati 9. kolovoza. Ta informacija mogla bi razljutiti sve one koji su prošloga tjedna i 12 sati proveli u redu čekajući ulaznice za nastup zakazan 10. kolovoza. Gotovo 63 tisuće obožavatelja kupilo je ulaznicu za premijeru, a sada, zapravo, odlaze na reprizu.

Kako bilo, Zagreb se pridružio ostalim svjetskim gradovima, poput New Yorka, Dublina i Londona, gdje će najpoznatiji irski bend također svirati dva puta.