Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema odluci distributera ulaznica Ticketproa, a i prema želji U2, te službenog pruducenta benda Live Nationa, ulaznice za koncert na zagrebačkom stadionu Maksimir kreću u prodaju putem interneta u ponoć sa četvrtka na petak (00:01) , a na svim prodajnim mjestima bit će u prodaji u petak u 9 ujutro.


Putem interneta pojedinac prilikom registracije može kupiti najviše četiri ulaznice, a na prodajnim mjestima se maksimalno mogu kupiti njih šest.

Svi oni koji nisu učlanjeni u fan klub ili ne žele kupiti ulaznice putem interneta, ulaznice kreću u redovnu prodaju na prodajnim mjestima u petak, 27. ožujka u 9 sati ujutro. Cijena ulaznica za sjedenje na sjevernim tribinama iznosit će 250 kuna, cijena stajanja bit će 500 kuna, dok će ulaznice tribine istok/zapad/jug iznositi 750 kuna.

Vezani članci Slika nije dostupna Album U2-a prodan u gotovo pola milijuna primjeraka u SAD-u Slika nije dostupna U2 u kolovozu stiže u Zagreb?

Ulaznice najzanimljivije obožavateljima nalaze se najbliže pozornici na istoku i zapadu te će za njih morati izdvojiti 1000 kuna. Za sjedenje u VIP loži trebat će izdvojiti 2000 kuna. Dodan je još jedan sektor ulaznica nazvan red zone, na zahtjev benda, a za njega će trebati izdvojiti 2000 kuna.

Red zone se nalazi neposredno uz pozornicu, ukupno će biti 600 stajaćih mjesta, a ulaznice za taj sektor mogu se kupiti samo u redovnoj prodaji (internet od četvrtka u ponoć i prodajna mjesta od petka ujutro). Za detaljan uvid u plan sjedenja molimo da posjetite www.lupapromotion.hr i www.ticketpro.hr

Jednako važna informacija je da će sve ulaznice na tribinama biti numerirane i posjetitelji će sa sigurnošću znati koje je njihovo mjesto

VAŽNO: Mole se kupci ulaznica da ne uplaćuju novce unaprijed prodajnim mjestima jer im nitko ne može garantirati da će tim postupkom osigurati kupnju ulaznice.

A 90.000 ulaznica za koncert irskog rock bend na stadionu Camp Nou u Barceloni 30. lipnja 'planulo' je za samo 54 minute, objavili su organizatori u srijedu.

Koncert, na kojem će irska grupa početi svoju svjetsku turneju 'U2 360', rasprodan je brže nego ijedan u španjolskoj povijesti. Fanovi grupe čekali su u redovima cijelu noć za ulazanice, koje se također mogu kupiti i internetom. Cijene za koncert u Barceloni varirale su od 30 do 150 eura (od 220 do 1100 kuna). U2 su i prije nešto je Camp Nou pušten u prodaju oborili sve rekorde u brzini prodaja ulaznice.

Irski list Independent objavio je da su U2 samo prošli petak, za sedam sati, prodali 650.000 ulaznica za europsku turneju. Dva koncerta u Dublinu (160,000 ulaznica) rasprodana su za samo 40 minuta, što je najbrže u irskoj povijesti. Isti dan rasprodan je londonski Wembley i još sedam koncerata u Europi. U jednom trenutku ulaznice su se prodavale brzinom od 112 po minuti.