Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas je u zagrebačkom Teatru &TD predstavljen Terraneo festival.


The National, Mogwai, Oneida, The Thermals, Janelle Monáe, Crystal Castles, The Fall i Dubioza kolektiv - dosad su potvrđena imena prvog ekološkog Terraneo festivala koji će se, od 9. do 13. kolovoza održati u bivšoj vojarni Bribirskih knezove u Šibeniku.

Vezani članci Slika nije dostupna Terraneo Summer Break 2015: Dolaze vrhunski svjetski i hrvatski glazbenici Slika nije dostupna Odgođen ovogodišnji Terraneo festival

Organizatori Žednouhi koncerti i Artim produkcija najavljuju na festivalu tri stagea te dva hangara s konstantnim DJ programom. Svirke će svakoga dana počinjati oko 18 sati, a dnevno će se na pozornicama izmijenjivati barem šest izvođača.

Prvi paket ulaznica bit će u prodaji od 28. ožujka po promotivnoj cijeni od 260 kuna ili 360 kuna za kampere. Ulaznice će se moći kupiti na svim prodajim mjestima Eventima te u Dallas Music Shopu u Šibeniku i u zagrebačkom Dirty Old Shop i klubu Purgeraj.

>> Festival Terraneo u Šibenik dovodi indie velikane

Uz festivalske, postojat će i dnevne ulaznice čija će cijena ovisiti o programu svakog određenog dana, a bit će u prodaji samo za vrijeme trajanja festivala.