Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nadja Benaissa optužena je da je zarazila jednog muškarca AIDS-om spolnim odnosom bez zaštite.


Nadja Benaissa, 27-godišnja pjevačica u skupini No Angels, službeno je optužena za nanošenje teške tjelesne ozljede, rekao je u petak tužitelj u gradu Darmstadtu.

Vezani članci Slika nije dostupna ODLIČNA VIJEST Do 2030. je moguće iskorijeniti ovu smrtonosnu bolest? Slika nije dostupna Počinje suđenje pjevačici No Angelsa koja je namjerno širila HIV

Benaissa je navodno imala spolni odnos bez zaštite s nekoliko partnera od 2004. do 2006. iako je znala da je zaražena HIV-om, virusom koji uzrokuje AIDS.

Moguće je da je jedan od muškaraca sada HIV-pozitivan upravo zbog odnosa s pjevačicom. Bennaisa je optužena i za četiri pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.

No Angels su najuspješnija njemačka ženska skupina. Skupina je osnovana je 2000. a u prve tri godine prodala je pet milijuna primjeraka svog albuma.

Benaissa je uhićena u travnju 2009. neposredno pred solo nastup u jednom frankfurtskom disco klubu i provela je deset dana u pritvoru jer je istražni sudac procijenio da postoji opasnost da ponovi djelo.

Ako se proglasi krivom Benaissa bi mogla biti osuđena na šest mjeseci do deset godina u zatvoru. Pjevačica ima jednu kćer rođenu 1999. (Hina)