Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica je neispravno zakopčala dva sigurnosna pojasa, što je rezultiralo njezinim ispadanjem iz sigurnosne naprave tijelom leteće točke na koncertu.


Pjevačica Pink ispala je iz sigurnosnih pojaseva tijekom točke leta iznad pozornice i publike tijekom koncerta u Njemačkoj. Pala je na pozornicu te je direktno odvezena u bolničku ambulantu.

Pink se oporavlja u bolničkom krevetu i čini se kako nije zadobila ozbiljnije ozljede. ‘Ispričavam se svim svojim obožavateljima što sam završila koncert na taj način. Jako mi je neugodno zbog svega. Nisam ispravno zakopčala dva remena. Pala sam na binu i otkotrljala na dvije ograde. Bila sam i na rentgenu, nadam se da je sve u redu’, napisala je poruku pjevačica.

>> VIDEO: Polugola Pink oduševila akrobatskim nastupom

Vezani članci Maska, ilustracija U Barceloni održan koncert za 5000 ljudi: U cijenu ulaznice uključeno testiranje na koronavirus i zaštitna maska Slika nije dostupna FOTO: Roger Waters oduševio zagrepčane

>> Senzacije s Isle Of Wight festivala - leteće Pink i Kate Moss

Pink je svoj ‘leteći nastup’ imala na dodjeli Grammyija i na Isle of Wight. Ta točka u njezinom showu započinje s pjesmom ‘Glitter in the Air’ s posljednjeg studijskog albuma ‘Funhouse’. Na sinoćnjem koncert u Nurnbergu, ‘blistavilo’ nije uspješno letjelo zrakom.