Prije pet godina policija je upala na imanje kralja popa. Bio je to trenutak koji je Michael Jackson opisao kao najcrnji dan na ranču Neverland. Snimka dolaska na ranč tek sada se pojavila u javnosti.


U studenom 2003. čak sedamdeset policajaca iz šerifovog ureda Santa Barbare došlo je s nalogom na ranč Neverland kako bi izvršili detaljnu premetačinu. Uzrok svemu je bila tužba koju je podignuo tada trinaestogodišnji Gavin Arvizo koji je tvrdio da ga je Jackson seksualno zlostavljao.

Vezani članci Slika nije dostupna Michael Jackson prodao Neverland Slika nije dostupna FOTO: Propada 'Neverland' Michaela Jacksona

Snimku policijske mini invazije na Neverlad snimio je kamerom policijski službenik Larry Nimmer. Objavio ih je britanski Daily Mail, a na njima se može vidjeti unutrašnjost Jacksonovog doma, njegov skupocjeni krevet, dječiji vrtić u potkrovlju, pa čak i obijanje sefova od strane policije.

>> Snimka posljednje Jacksonove probe

'Bio je to početak drugog skandala vezanog za pedofiliju.', izjavio je Larry Nimmer, koji je dodao kako je Jackson u to vrijeme bio u Las Vegasu, ali je bio pod velikim stresom zbog upadanja policije na privatni posjed.

Neverland je trenutno opustošen, a na snimkama se može vidjeti glaumr i sjaj iz vremena kad je Michael Jackson tamo živio. Prostor je bio ukrašen figurama Batmana i Supermana u prirodnim veličinama, a sve je bio prepuno igrački, slika i knjiga. Među videima u Jacksonovoj spavaćoj sobi nalazili su se i dokumentarni filmovi o Bruceu Leeju i Adolfu Hitleru, serije teen talent šouova i dvije video kazete za roditeljsku samopomoć.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju