Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Michael Jackson i Madonna su posljednjih dana kritizirani zbog smrti gitariste s kojim su imali puno zajedničkih koncerata. Iako su mu mogli financijski pomoći i održati na životu bivšeg kolegu i cijenjenog glazbenika, oni su se oglušili na sve vapaje za pomoć.


Pedesetosmogodišnji gitarist David Williams, koji je kroz zadnja tri desetljeća osim s njima surađivao i s drugim velikanima kao što su Chaka Khan, Lionel Richie i neponovljivom Jessicom Simpson, umro je sam prošli petak zbog problema s cirkulacijom krvi. Bolnički liječnici u Hamptonu, Virgina, savjetovali su njegovoj obitelj kako je najpametnije da se isključe aparati potrebni za Davidovo održavanje na životu. Obitelj to nije željela učiniti već je, zajedno s prijateljima, od poznatih pjevača zatražila pomoć. No, kako su se oni jednostavno oglušivali na sve pozive upomoć, pomoći nije bilo.

Vezani članci Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila Slika nije dostupna Robbie želi kupiti kuću u kojoj je preminuo Kralj popa

'David je sve njih godinama podržavo, uvijek je bio tu za njih i uvijek im je sugerirao kako poboljšati nešto i na kraju krajeva svi su se oni dobro poznavali! No, da su se svi oni nakon toliko godina suradnje i druženja oglušili na pomoć koja je bila zaista potrebna, još ne mogu vjerovati. Nakon toliko godina rada, umro je sam bez ičega. Jedino što sam zaista željela za njega je da mu ostane malo dostojanstva pred kraj jer je David je uz svu tu glazbu i rad bio i ratni veteran. No ni to mu nije pomoglo da ostane na životu', izjavila je žalosno njegova bivša žena Deborah.