Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rijetke fotografije gole Madonne koje su snimljene 1979. godine prije nego je postala slavna, fotografije Marilyn Monroe iz Vogue magazine iz 1962. samo su neke od najavljenih rariteta fotografija aktova koje će se prodavati na aukciji kuće Christie’s u New Yorku.


Na aukciji će se također naći i uratci legendarnih fotografa kao što su Helmut Newton, Tom Staeber i Bert Stern.

Madonnu je 1979. fotografirao Lee Friedlander, koji je više poznat po urbanim pejzažima I fotogafijama krajolika, no krajem osamdesetih i početkom osamdesetih Friedlander je radio i ženske aktove.

Vezani članci Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila Rumer Willis i Demi Moore Što se zapravo krije iza šokantnog, novog izgleda Demi Moore? Razne priče utišati nisu mogle ni PR službe

‘Nije još nigdje pjevala kad je zatražila da je fotografiram, ali je pričala o tome da će osnovati bend. Ja sam na taj session bio već zaboravio kad sam u kino otišao s prijateljem gledati film ‘Očajnički tražim Suzanu’. Moja rekacija je ubrzo bila: ‘Mislim da imam fotografije ove žene.’, na što mi je prijatelj rekao: ‘Pa zar ne znaš da je to Madonna?'’, ispričao je Friedlander kako je uopće došlo do toga da Playboy počne pregovarati s njim o otkupljivanju prava za objavljivanje golih fotografija Madonne.

Procijenjuje se da će Madonnine fotografije na aukciji postići cijenu između 10.000 i 15.000 dolara za komad.