Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U knjizi o svojoj slavnoj kćerki Lynne Spears otkrila još nekoliko šokantnih detalja iz života posrnule pop pjevačice Britney.


Lynne je na televiziji gledala kako drogiranu, 26-godišnju Britney odvoze na psihijatriju nakon potpunog živčanog sloma koji je uslijedio kada je došlo vrijeme da se njezina dva sina vrate ocu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Britney Spears je na tabletama i još uvijek veoma nestabilna' Slika nije dostupna Trudna sestra Britney Spears

'Kada sam je vidjela u ambulantnim kolima, njezine predivne smeđe oči pune boli, nešto se u meni prelomilo', napisala je Lynne u knjizi dodajući kako je tada shvatila da se radi o situaciji 'života ili smrti'.

'Vidjevši moje dijete na samom rubu, gotovo me ubilo. Obuzeo me osjećaj tuge i bespomoći, napisala je.

Majka Lynne je opisala teško razdoblje u kojem se našla pjevačica nakon tšo je saznala da joj je otac alkoholičar, teškog prekida s Justinom Timberlakeom i propalog braka s Kevinom Federlineom te bitke s njim oko skrbništva nad njihovim sinovima.

>> Drama pred kućom Britney Spears

Kaže da je kombinacija ovih događaja dovela superzvijezdu do depresije, a prvi znakovi ovog razdoblja primjećuju se već u veljači prošle godine kada je Britney obrijala glavu. 

'Bilo je to šokantno, tako uznemirujuće vidjeti je s mnogo utučenosti, potištenosti u očima – to mi je slomilo srce na milijuna dijelova', napisala je Lynne.

Britney s majkom nije željela razgovarati sedam mjeseci, a čak ju je optužila i da spava s njezinim bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

'Britney je bila veoma uznemirena, nije se mogla prestati kretati. Očistila je kuću i promjenila odjeću nekoliko puta. Kada smo razgovarale, mislima je bila negdje drugdje, a govorila je tonom male djevojčice', opisala je Lynne njihov susret koji se dogodio kada su ponovno počele razgovarati.

Pjevačica je ubrzo počela liječenje na psihijatrijskom odjelu, a skrb o njoj, njezinim poslovima i novcu preuzeli su roditelji.

Ova su otkrića samo dio kontroverznih memoara Lynne Spears 'Through the Storm'.