Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska verzija Justina Timberlakea - Luka Nižetić, priredio je koncert kojim najavljuje novi album 'Na tren i zauvijek'. Njegovo čvrsto mjesto na estradnom nebu potvrdili su i brojni kolege koji su ga došli podržati, među njima je bila i Severina s kojom smo naravno popričali o novoj ljubavi.


Ljubav je i glavna vodilja Lukinog novog albuma zbog kojeg je okupio prijatelje i kolege. Ujedno je to bio i prvi event koji je označio povratak života u metropolu.

Vezani članci Hristina Popović, Predrag Ličina, Goran Bogdan i Severina Spot o kojem bruji cijela regija: Kako su Seve, Goran Bogdan i Hristina Popović međusobnim vrijeđanjem osudili govor mržnje? Slika nije dostupna Lana Jurčević do savršenstva 'isklesala' tijelo plesom!

I život hrvatske Madonne ovih se dana vrti oko ljubavi.

Naš Luka o svojoj ljubavi pak diplomatski šuti iako je dobro poznato da već dulje vrijeme ljubi tv voditeljicu.

Osim u ljubavi ide mu i u poslu. Njegov glas i stas osigurali su mu veliki sponzorski ugovor bez kojeg i velike zvijezde danas teško žive.

Hrvatski Justin ljeto je proveo radno, no ipak je pronašao i tenutak za sebe, kada ga nisu salijetali obožavatelji. Na tvrdnje da ga proglašavaju jednim od najseksi hrvata, samo se smije.

Ukazalo nam se još jedno lice koje je dugo izbivalo. Damir Kedžo napokon je krenuo u solo pjevačke vode.

Solira i Lana, koja je ljeto provela radno baš kao i Severina, koja je pjevala cijelo ljeto. Najviše ljudi dočekalo ju je u Vojvodini, čak 25 tisuća ljudi.

Vjerujemo kako i mi više nećemo penzionerski spavati u metropoli, jer poznati se polako vraćaju.