Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dio policijske istrage koju je objavio Alo magazin upućuje na to da je pjevačica u trenutku ubojstva klečala.


'Položaj Ksenijinog tijela, kao i putanja metka koji je ušao kroz čelo, a izašao na potiljku, ukazuje na to da se Filip Kapisoda u trenutku ubojstva nalazio u poziciji iznad nje. Očekujemo da daljnja istraga dođe do zaključka da je Ksenija Pajčin u trenutku smrti bila na koljenima. Na temelju činjenice da je leđima bila okrenuta vratima, pretpostavljamo da nije pokušala da bježi, već ga je molila da ne puca', izjavio je za Alo neimenovani policijski izvor, koji je odao da je Kapisoda vjerojatno poslije svađe otišao do automobila po pištolj.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ksenijin pas još uvijek sjedi pred vratima njezina stana' Slika nije dostupna Tisuće ljudi na pogrebu Ksenije Pajčin u Beogradu

'Postoje indicije da je Kapisoda poslije svađe otišao po pištolj u automobil i da je tom prilikom u šetnju poveo i Ksenijinog psa Milisava, da bi bio siguran da će mu otvoriti vrata kad se bude vraćao. U prilog ovoj tvrdnji ide i podatak da je pas zatečen ispred vrata stana, jer ga je Kapisoda vjerojatno namjerno ostavio pred vratima kad se vratio kod Ksenije', nastavio je izvor.

>> 'Filip Kapisoda je od početka izgledao kao psiho!'

>> Ksenija Pajčin ubijena zbog djeteta

U međuvremenu, srpske medije počele su zabavljati izjave Ksenijinih i Filipovih prijatelja, koji su počeli otvoreno ratovati. Sve je započela Kapisodina prijateljica, pjevačica Goga Sekulić, izjavom da je Ksenija sama kriva što je ubijena, na što je Goran Stojićević Karamela, prijatelj Pajčinove, bez pardona izjavio: 'Idiotkinja jedna smrdljiva. Ta kurva treba na liječenje!' Ovo dvoje bi se, zbog svojih izjava, uskoro trebali i naći na sudu, budući da Goga Sekulić nema namjeru prijeći preko tih uvreda.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju