Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Justin Bieber nedavno je putem svojeg Twitter profila poručio kako je spreman pomoći jednoj od žrtava terorističkog napada na New York 11. rujna 2001.


Posebna je zanimljivost što je tom susretu posredovala administracija američkog predsjednika Barracka Obame.

Vezani članci Darinko Dumbović Dumbović ipak nezadovoljan brzinom obnove grada: "Još uvijek nismo ljudima pružili niti osnovnu sigurnost!" Policija, ilustracija Sramota: Usred bijela dana krali humanitarnu pomoć u Kostajnici

Cijela priča je počela 19. veljače kad je 14-godišnja Payton Wall, čiji je otac poginuo u napadima 11. rujna 2001., poslala Bieberu poruku 'Hej! Imam užasnu životnu priču i ne znam kako bih preživjela bez tvoje glazbe. Mogu li ti poslati pismo?'. Na to pismo nije dobila odgovor no ova, očito vrlo uporna djevojčica, poslala je pismo samom predsjedniku Barracku Obami. Predsjednik joj je na pismo odgovorio i pozvao Payton na ceremoniju sjećanja na poginule u napadima gdje je obećao da će pokušati upoznati je sa mladim pjevačem.

>>VIDEO: Pogledajte kako ljubi Justin Bieber

Nedugo zatim je cijela priča procurila u medije koji su izrazili sumnju u mogućnosti predsjednika da pomogne mladoj Payton. No nagađanja je prekinuo sam Bieber koji je na svom Twitter profilu objavio ' Varate se. Siguran sam da će predsjednik Obama održati svoje obećanje '. Na taj način je jasno i glasno poručio kako je spreman odvojiti vremena i barem na ovaj način pomoći svojoj mladoj obožavateljici.