Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Goran Bare je na našem Showbizz Video Chatu po običaju briljirao: osim što smo saznali kako se vozio 'zelenim valom' u suprotnom smjeru, kako se sudario s tramvajem te kakav je nogometaš mogao biti, čuli smo i pojedinosti o novom studijskom albumu Majki.


'Nove pjesme nam 'stoje' baš onako kako smo ih i zamisliti. dobro napredujemo i trećina albuma je već gotova', kazali su Zoran Čalić i Goran Bare, udarna snaga Majki, najavljujući dugoočekivani studijski album grupe.

Vezani članci Slika nije dostupna Skandal na sceni: kako Oliver može biti slušaniji od Rozge i Severine?! Slika nije dostupna Kaos u Googleu: Pao Gtalk, Hangouts, Google+...

'Zvukom i stavovima se nismo promijenili, ali ako su ljudi masovno odlučili kupovati naše proizvode, ne znači da smo podilazili nekom trendu', odgovorio je Bare na pitanje o komercijalizaciji Majki te se prisjetio korištenja pjesme 'Vrijeme je da se krene' u političke svrhe. 'Drago mi je da sam sudjelovao u promjenama prije deset godina, ali sam i Ivici Račanu rekao da mi se ne sviđa što moju pjesmu koriste u kampanji.'

Goran Bare odgovara je spremno i na pitanja o drogiranju: 'Nemam ni, zdravlja ni snage, niti godina da bih se drogirao. Odlučio sam se za život. Droga je moja bliska prošlost, još sam od nje ošamućen'.

Bare je pričao o svojem sinu, bivšoj supruzi, nogometnoj karijeri, nostalgiji prema osamdesetima, narodnjacima i koječemu, a naglasio je i da ne vjeruje eda su Elvisa oteli izvanzemaljci.

'Ivo Sanader je poput svih naših političara nekulturan i bahat. Mislim da bi svi na njegovom mjestu raditi isto što i on. Imao sam povjerenja u Zorana milanovića, ali i on je isti kao i ostali', bio je jedan od Baretovih zaključaka na videchatu.