Održao se tradicionalni 'Božić s glumcima u Lisinskom' kada su glumci pjevali, pelsali i pomalo glumili.


Samo nekoliko dana prije Božića brojni hrvatski glumci popeli su se na pozornicu koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i izveli tradicionalni kazališno-glazbeni koncert 'Božić s glumcima u Lisinakom'.

Vezani članci Božićni albumi (Foto: Twitter) Naslovnice božićnih albuma mogu biti pomalo jezive, uvjerite se sami Božićne katastrofe (Foto: thechive.com) Male i velike nezgode nisu im uspjele pokvariti božićno raspoloženje

Tako su za mnogobrojnu publiku zapjevali, zaplesali i ponešto odglumili Goran Navojec, Vedran Mlikota, Mila Elegović, Filip Šovagović, Anja Šovagović, Igor Mešin, Danko Ljuština, Barbara Rocco, Bojana Gregorić-Vejzović i Zrinka Cvitešić koja je na pozornicu stala uz bok svojem dečku Hrvoju Rupčiću.

Razne interpretacije božićnih pjesama

To je bila jedna od rijetkih prilika kada su se ljubavnici mogli vidjeti zajedno u javnosti. Glumce je pratio orkestar Go–Go Drama Swing Orchestra, a glumci su okupljenima priuštili vlastite interpretacije božićnih pjesama i evergreena, poput 'Let It Snow', 'Santa Clause Is Coming To Town', 'Jingle Bells', 'Veselje ti navješćujem', 'All I Want For Christmas', 'New York, New York', 'Chansone D'Amour' ili 'Fly Me to the Moon'.

Cijeli spektakl režirao je Krešimir Dolenčić, za scenografiju brinula je Marta Crnobrnja a cjelokupan prihod od ulaznica ide za liječenje i rehabilitaciju mladog Jana Torjanca, sina kazalištarca Marka Torjanca i Slavice Knežević, koji je doživio tešku nesreću kada je pogažen na pješačkom prijelazu.