Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog bolesti frontmena, slavna britanska grupa još uvijek nije spremna nastaviti europski dio turneje. S tour-liste otpala su još tri grada.


Menadžment grupe Depeche Mode na službenim je stranicama objavio da su, nakon Atene, Istanbula, Zagreba, Beograda, Sofije i Bukurešta, otkazani koncerti u još tri europska grada. Radi se o koncertima u Waršavi (23. svibnja), Rigi (25. svibnja) i Vilniusu (27. lipnja).

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Grupa Depeche Mode stigla u Zagreb! Slika nije dostupna Oprez, pojavile su se krivotvorene ulaznice za Depeche Mode

Čini da seu želučani problemi pjevača Davea Gahana ozbiljniji nego što se u početku mislilo. Njihova turneja 'Tour of the Universe' trebala je na spektakularan način promovirati posljednji album kultne britanske grupe, no sad se sve polako pretvara u debakl.

>> David Gahan završio u bolnici u Ateni

>> Otkazan koncert grupe Depeche Mode u Zagrebu

Što se hrvatskih kupaca ulaznica tiče, njima još uvijek nije došao naputak vezan uz povrat novca, a ne postoji ni definitivan novi termin koncerta Depeche Modea, koji se danas, 21. svibnja, trebao održati u zagrebačkoj Areni.