Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Šušak, Dinko Sinovčić, Luka Tomaš i Damjan Spajić redom su članovi trenutno vrlo popularnog benda koji iza sebe ima uspješnu godinu.


Kinoklub, bend koji se vinuo u zvijezde baš ove godine, dao je intervju za magazin Stars u kojem se progovaralo o različitim tematikama.

Vezani članci Slika nije dostupna Mali bendovi za dvodnevnu Veliku rock eksploziju Slika nije dostupna Franka Batelić i Luka Tomaš: Teen zvijezde prerasle u teen golupčiće?

Baš ove godine su doživjeli veliki uspjeh kada su s pjesmom 'Za nju' doslovno poharali You Tube, a ujedno su i prerasli u prave 'teen' zvijezde na našim prostorima te svojom glazbom priskrbili brojne ženske obožavateljice: 'Super je kad vas ljudi slušaju i što im je to dobro', rekao je Tomo na pitanje kako komentira brojnost baš ženskih obožavateljica.

Ipak, naglasio je kako u bendu ima i zauzetih i slobodnih, ali su dali i jednu zanimljivu opasku: 'Mislim da žene ili cure nijedan muškarac ne može u potpunosti razumjeti. Ono što razumijemo je da je pametnije nekad popustiti, da je bolje biti strpljiv i miran, a sad, je li ih baš kužimo…Još nam trebaju savjeti!', kažu dečki uz naglasak i na to da su vrlo popularni na svojim javnim, profilima koje imaju preko Facebooka i drugih sličnih stranica. Internet smatraju velikom pomoći u promociji onoga što rade i sami se na to najviše vole oslanjati. 'Mislim da estrada ima neke druge načine poslovanja koji nisu nužno primjenjivi na nas', izjavili su.

>> Franka Batelić i Luka Tomaš: Teen zvijezde prerasle u teen golupčiće?

Njihov album je super prihvaćen od strane publike i ova godina je bila radna, ali se sve isplatilo i nadaju se da će uspjeti zadržati tu uzlaznu putanju u svojoj glazbenoj karijeri. Skromno kažu da se nakon koncerta nagrade cugom i to ako je dobro prošao, a da su luksuznija slavlja ipak još daleko od njih. Za Novu godinu, kažu, odmaraju, bar po pitanju rada pa će posjetiti i tulume i kina što će sigurno biti zanimljivo obzirom da je bend nastao iz ekipe i ona se s bendom samo više učvrstila.

Na pitanje je li pišu pisma Djeda Mrazu, odgovaraju: 'Neka Djed Mraz djeci daje darove, a nas pusti da nastavimo ovako kako idemo…Pa ako zeznemo, sami smo si krivi'.